Loading...

QUÈ ÉS KIT IT UP?

Kit it Up proporciona tots els materials necessaris en forma de kit per crear de forma artesanal i totalment “handmade” elements decoratius infantils.

Però no pateixis! No és necessari que tinguis experiència fent manualitats. T’ho poso molt fàcil! Tens quatre nivells de dificultat per a escollir el que més s’ajusti al teu: principiant, mitjà, avançat i expert. 

Tots els kits inclouen unes instruccions detallades i, a més a més, van acompanyats d’un vídeo-tutorial on podràs veure el muntatge del kit pas a pas.

Si alguna cosa fa que aquest projecte sigui únic i diferent és l’especial atenció que poso a l’hora d’escollir els materials que contenen els kits. Busco materials amb etiquetes ecològiques i de sostenibilitat, i sobretot que no tinguin tòxics ni metalls pesats, per tal que siguin segurs per als ambients infantils, no suposin cap risc per a la salut i tinguin el menor impacte mediambiental possible.

Kit it Up també orienta a les famílies de manera personalitzada en la distribució d’espais de joc a casa, perquè puguis oferir ambients més educatius que fomentin l’autonomia i el joc lliure dels teus fills i/o filles.

QUI SOC?

Ainhoa

Ainhoa

Educadora infantil

Soc l’Ainhoa, educadora infantil, infermera pediàtrica i amant del “do it yourself” i de l’univers “handmade“.

Tenir cura de la petita infància és la meva vocació i les manualitats són el meu hobby. Al 2019 vaig decidir començar un projecte en el que pogués combinar les meves dues grans passions. Així va néixer Kit it Up.

La meva feina s’inspira i té com a referents els valors de les corrents educatives de les escoles Montessori, Waldorf i Reggio Emilia i de la pedagoga Rebeca Wild i de la metgessa Emmi Pikler.

A nivell personal, també em preocupa el medi ambient. Tot i que encara em queda molt camí per recórrer, intento reduir la meva emprempta mediambiental. Crec que si tots posem el nostre granet de sorra, encara som a temps de frenar el deteriorament del planeta.