Loading...

Organitza, distribueix i adapta l’espai de joc per al teu fill o filla d’una manera més educativa.

Un espai ordenat, una distribució adequada i una bona selecció de materials de joc són les claus essencials per afavorir el joc lliure infantil.

Kit it Up orienta, ajuda i proposa espais i/o racons de joc des d’un sentit educatiu. També assessora en la selecció de materials de joc més adequats en funció de l’etapa evolutiva i dels interessos de l’infant. I per últim, proposa pautes a l’adult perquè sàpiga com oferir al seu fill o a la seva filla aquests materials de manera educativa i quin paper ha de tenir com acompanyant del joc.

El model d’organització d’espais de Kit it Up té com a referents les corrents educatives de les escoles Montessori, Waldorf i Reggio Emilia, de la pedagoga Rebeca Wild i de la metgessa Emmi Pikler.

Els objectius principals d’aquest servei són ajudar a les famílies a crear i adaptar espais que promoguin el joc i el moviment lliure independentment dels metres quadrats de la llar; orientar els pares i les mares a trobar materials de joc que promoguin la imaginació, la creativitat i el desenvolupament infantil; i facilitar una organització d’ambients flexibles i adaptables al pas del temps, al desenvolupament evolutiu i al creixement dels seus fills i filles.  

COM HO FAIG?

01

PRIMERES PAUTES

T’entrego un document amb les primeres pautes a seguir per adaptar un espai de joc infantil segur.

02

ENTREVISTA INICIAL

Concertem una primera cita online (mitjançant vídeotrucada o trucada telefònica) en la qual parlarem de l’infant a qui anirà dirigit aquest espai i farem el traspàs d’informació per començar a crear-lo.

03

L'ESPAI

T’entregaré un dossier personalitzat amb les propostes creades per al teu cas particular. El dossier conté:

- Propostes i idees de distribució i organització de l’espai de joc.

- Llistat orientatiu de materials educatius adequats a l’edat i l’etapa evolutiva de l’infant a qui van dirigits i com utilitzar-los.

- Pautes i exemples de com oferir aquests materials de forma educativa i quin paper hem d’agafar nosaltres com a acompanyants del joc.

04

ENTREVISTA FINAL

Concertem una última cita online en la qual aclarirem els possibles dubtes sorgits i et donaré unes últimes pautes de manteniment de l’espai i/o racó de joc al llarg del temps.

Existeix la possibilitat d’afegir més elements al servei per aconseguir un resultat més complert:

        • Disseny de l’espai i/o racó a organitzar amb imatges en 3D.
        • Llistat detallat amb links de compra del mobiliari i materials de joc educatius adequats per a ell.
        • Disseny complet d’una habitació de jocs i/o dormitori infantil des de zero.

Kit it Up treballa conjuntament amb una dissenyadors d’interiors amb molta experiència i professionalitat per a oferir un servei més complert i adaptat a cada cas en particular.

Abrir chat
1
¡Hola!
¿En qué puedo ayudarte?