Loading...

QUÈ ÉS KIT IT UP?

A KIT it UP us proporcionem tots els materials necessaris en forma de kit perquè creeu de forma artesanal, i totalment handmade, materials educatius o elements decoratius per als vostres infants.

KIT it UP s’inspira i comparteix els valors de les corrents educatives Montessori, Waldorf, Reggio Emilia i Emmi Pikler. Els nostres kits us brinden l’oportunitat de ser vosaltres mateixos els propis creadors d’aquest material educatiu, fent-lo de forma artesanal i senzilla, el que nosaltres en diem handmade education: l’educació dels vostres infants a les vostres mans; i amb les vostres mans.   

Tots els nostres kits inclouen unes instruccions clares acompanyades d’un codi QR que us portarà fins a un vídeo de Youtube on podreu veure’n el muntatge. Però no patiu! No fa falta que sigueu experts ni expertes en el Do It Yourself ja que us ho posem molt fàcil! 

A més, KIT IT UP us permet muntar els kits amb els vostres infants, compartint moments de creativitat en família.

Creació, educació i diversió s’uneixen per brindar experiències i materials que ajudaran a fer créixer els vostres infants mentre aprenen jugant.

QUI SOM?

Som l’Ainhoa i l’Aniol, tenim 32 anys i ens apassiona el món de la petita infància.

L’Ainhoa és educadora infantil, infermera pediàtrica i amant del Do It Yourself i de l’univers handmade.

L’Aniol és creatiu publicitari, guionista i un apassionat de les xarxes socials i de les noves tecnologies. 

Ens agrada el valor que transmet tot allò que es creï de forma artesanal. Allò que fa que les coses siguin úniques i personals. Allò que les diferencia de les que són produïdes de forma industrial.

Els més petits ens encomanen les ganes de descobrir, explorar, crear i deixar volar la imaginació per construir mons de fantasia. Per això creiem que a través del joc s’obren un munt de possibilitats d’aprenentatge que, a vegades, com a adults, ens costen de valorar.

Les nostres inquietuds, sumades a la necessitat innata que tenim de crear i les vocacions de cadascú, ens han portat a idear un projecte a mida per a les famílies, sent l’educació dels infants el nucli de tot plegat.

Us convidem a endinsar-vos al món de KIT it UP.