Loading...

Assessorem en la construcció d’espais de joc a casa.

Orientem en l’elecció dels materials més adients pels vostres infants.

Ajudem a reorganitzar i reestructurar les vostres playrooms.

Ens fixem en els interessos dels infants sempre respectant el joc lliure, la seva autonomia i les seves necessitats educatives. El nostre estil de distribució d’espais de joc pren com a referent les corrents Montessori, Waldorf, Reggio Emilia i Emmi Pikler.

Disposem de 2 tipus d’assessorament: online i presencial.

Us assessorem en la creació o l’organització d’un espai de joc a casa vostra mitjançant vídeo trucada o xat.

Contacteu amb nosaltres, preneu mides i envieu-nos unes quantes fotografies de l’espai a reorganitzar o de la zona on voleu construir l’espai de joc.

Analitzarem les vostres fotografies, concretarem una cita online per parlar-ne i us aconsellarem en base als nostres coneixements.

Finalment, us farem entrega d’un dossier detallat amb tota la informació recopilada i les nostres propostes perquè pugueu modificar o crear el vostre espai de joc mitjançant una mirada més educativa.

Ens desplacem fins a casa vostra per assessorar-vos en la creació o l’organització del vostre espai de joc.

Contacteu-nos per concretar una primera visita on ens coneixerem, analitzarem l’espai o la zona de joc que vulgueu construir o modificar, prendrem mides i farem algunes fotografies de l’espai.

Us farem entrega d’un dossier detallat amb tota la informació recopilada i amb totes les nostres propostes, sempre des d’un punt de vista educatiu.

Finalment, concretarem una segona cita i ens desplaçarem a casa vostra de nou per ajudar-vos a construir o modificar l’espai de joc que haurem elaborat conjuntament.