Loading...

DECORACIÓ

Elements decoratius amb una estètica atractiva i acollidora per l’habitació o l’espai de joc de l’infant

KITS

Nom o paraula amb lletra lligada de fusta que funciona com a element decoratiu per donar una identitat pròpia a l’espai de l’infant. Alçada de les lletres de 15cm i amplada del nom o paraula 30-40 cm aproximadament. Es pinta i es decora amb paper de scrap (dues gammes de papers a escollir). Pot anar tant penjat a la porta com a la paret de l’habitació o a sobre d’un prestatge. 

Nom o paraula amb lletres majúscules de cartró separades entre elles que funciona com a element decoratiu que donarà una identitat pròpia a l’espai de l’infant. Alçada de les lletres de 10cm i amplada de 8cm aproximadament. Es pinta i es decora amb paper de tovallons mitjançant la tècnica del decoupage. Es col·loca a sobre d’un prestatge i també pot servir com a element de joc, ja que aquestes lletres són un primer contacte de l’infant amb el seu nom propi i la introducció al món de l’escriptura.

  • Tria el color de la pintura: blanc, rosa, blau, verd, tots ells de color pastel.
  • Tria els tovallons que més t’agradin d’entre una gran varietat d’estils i colors.
  • Posa’t en contacte amb nosaltres i te l’enviem a casa.

Àlbum de fotos d’estil scrap per experts de l’scrapbooking. Tapa dura, folrada amb buata, 40 pàgines i nom personalitzat. Hi pots guardar tots els records de la infància dels petits i de les petites de la casa. Kit dissenyat per Les Hores encantades.

  • No inclou: cinta de doble cara, cinta de pintor, plegadora, cola blanca, punxó, didal, embellidor, bisturí, Crop-a-dile.
  • Posa’t en contacte amb nosaltres i te l’enviem a casa.

Mòbil decoratiu amb elements del mar (petxines i cargolins de mar). És dinàmic, fomenta l’agilitat visual i auditiva pel seu moviment constant en suavitat.  

EN PROCÉS DE DISSENY…

Banderoles de tela decoratives per crear un ambient acollidor i agradable per a l’infant.

Calendari d’advent que promou moments en família deixant de banda els caramels i donant valor a les petites coses.