Loading...

DECORACIÓ

Elements decoratius amb una estètica atractiva i acollidora per l’habitació o l’espai de joc de l’infant

KITS

Nom o paraula amb lletra lligada de fusta que funciona com a element decoratiu per donar una identitat pròpia a l’espai de l’infant. Alçada de les lletres de 15cm i amplada del nom o paraula 30-40 cm aproximadament. Es pinta i es decora amb paper de scrap (dues gammes de papers a escollir). Pot anar tant penjat a la porta com a la paret de l’habitació o a sobre d’un prestatge. 

Nom o paraula amb lletres majúscules de cartró separades entre elles que funciona com a element decoratiu que donarà una identitat pròpia a l’espai de l’infant. Alçada de les lletres de 10cm i amplada de 8cm aproximadament. Es pinta i es decora amb paper de tovallons mitjançant la tècnica del decoupage. Es col·loca a sobre d’un prestatge i també pot servir com a element de joc, ja que aquestes lletres són un primer contacte de l’infant amb el seu nom propi i la introducció al món de l’escriptura.

  • Tria el color de la pintura: blanc, rosa, blau, verd, tots ells de color pastel.
  • Tria els tovallons que més t’agradin d’entre una gran varietat d’estils i colors.
  • Posa’t en contacte amb nosaltres i te l’enviem a casa.

Mòbil decoratiu amb elements del mar (petxines i cargolins de mar). És dinàmic, fomenta l’agilitat visual i auditiva pel seu moviment constant en suavitat.  

Calendari de 24 caselles amb base de fusta i capsetes de cartró. Es pot penjar o recolzar sobre un prestatge. Dins de cada capseta hi posarem un paper amb una activitat, un joc, una excursió, un detall, etc., per fer amb els nostres infants. Cada dia, ell o ella serà l’encarregat d’obrir la capseta i agafar-ne el contingut. Permet realitzar el compte enrere fins el 25 de desembre compartint moments dolços en família.  

EN PROCÉS DE DISSENY…

Banderoles de tela decoratives per crear un ambient acollidor i agradable per a l’infant.