Loading...

BLOG

Pintar amb glaçons!

Benvinguts i benvingudes al blog de KIT it UP!

Continuem en època de vacances i us proposem una altra activitat DIY per fer amb els petits de la casa. Avui aprendrem a pintar amb glaçons! És una activitat molt divertida i una manera de fer aquarel·les casolanes. El més provable és que encara tinguem els colorants alimentaris que vam fer servir a l’anterior recepta DIY, ho aprofitarem i els utilitzarem per fer aquesta activitat. A més, com en el cas de la Plastilina DIY, tampoc cal que patiu si els vostres infants es posen els glaçons a la boca. Són 100% comestibles ja que es tracta de colorant alimentari i aigua!

Els ingredients necessaris per fer aquestes aquarel·les són:

  • Una glaçonera
  • Aigua
  • Colorants alimentaris (a la majoria de supermercats en tenen a la secció de pastisseria i us expliquen com barrejar-los per aconseguir altres colors)
  • Sal (opcional)

Més fàcil impossible, oi? Només cal posar aigua a la glaçonera i afegir-hi les gotes de colorant del color que vulguem per aconseguir colors ben variats (a Internet hi ha moltes guies per aprendre a combinar els colors primaris, com per exemple, aquesta).

Barregem bé el colorant amb l’aigua i cap al congelador! Un cop estiguin ben congelats, ja tenim les nostres aquarel·les a punt per pintar.

El més important que cal saber per realitzar aquesta activitat és que necessitarem un paper bastant gruixut que no es trenqui amb facilitat ja que el pintarem amb aquarel·les.

Ara toca deixar volar la imaginació! Per pintar ens podem ajudar d’un pinzell o bé fer l’activitat amb els dits. Al cap i a la fi estem a l’estiu i el fred dels glaçons és un plaer sensorial que podem aprofitar.

Per acabar, també podem fer un experiment. Quan tinguem el nostre quadre acabat hi podem afegir sal allà on vulguem. Veureu que la sal absorbeix l’aigua i quan quedi seca la pintura tindrà unes formes ben boniques.

Per il·lustrar la recepta aquí teniu un dels nostres vídeos on veureu tots els passos a seguir amb molta claredat. A més, us convidem a donar un cop d’ull al nostre canal de YouTube on hi trobareu vídeos fantàstics dels nostres kits i d’altres trucs DIY com aquest.

Us animeu a pintar amb glaçons? Ens encantarà veure les vostres creacions a les xarxes de KIT it UP (@kitituphandmadeeducation).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*