Loading...

FAMÍLIES

El nostre projecte va dirigit a pares i a mares que vulguin brindar als seus infants una educació activa, viva, respectuosa i participativa.

Oferim kits DIY per construir material educatiu amb les vostres mans perquè el vostre infant creixi i aprengui jugant i manipulant. A més, els kits estan pensats perquè els pugueu construir juntament amb els vostres infants.  

KIT it UP també us assessora en la construcció o modificació d’espais de joc a casa i en l’elecció dels materials de joc més adients segons els interessos del vostre infant.

ESCOLES I ESPAIS FAMILIARS

KIT IT UP també va destinat a aquelles entitats o espais educatius que tinguin ganes de realitzar activitats familiars que combinin les manualitats i l’educació.

Fem tallers familiars per construir els kits en comunitat, juntament amb altres famílies i altres infants. Són espais de creació però també de conversa i reflexió sobre la importància del joc i l’entorn educatiu que oferim als nostres infants.

REGALA KIT IT UP

Regals únics, especials i originals tant a petits com a grans, ja sigui en forma de kit perquè el construeixin ells mateixos o amb el producte creat per vosaltres.

Regala els nostres kits per Nadal, pels aniversaris, per a noves paternitats i maternitats o, simplement, perquè sí (a qui no li agrada rebre un regal encara que no toqui?).

KITS A MIDA

Escoltem les vostres propostes, us assessorem i dissenyem kits DIY que s’ajustin a les necessitats dels vostres infants.

Si teniu una idea d’un producte DIY educatiu que us agradaria construir de manera artesanal però no disposeu del temps ni de l’enginy per recopilar tot el material necessari o no sabeu per on començar, us oferim la possibilitat de ser nosaltres qui dissenyem el vostre kit.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i expliqueu-nos què us agradaria crear. Nosaltres prepararem el material necessari per la vostra creació i us l’enviarem a domicili. Sempre establint una comunicació personalitzada perquè el kit s’ajusti al màxim a la vostra idea principal.

 

FAMÍLIES

Oferim kits per crear en família. Material per construir i idear un entorn educatiu de qualitat perquè el teu infant creixi jugant

ESPAIS FAMILIARS

Fem tallers familiars per construir els kits en comunitat, juntament amb altres famílies i altres infants. Són espais de creació però també de conversa i reflexió sobre la importància del joc i l’entorn educatiu que oferim als infants

ESCOLES

Traslladem els nostres kits a aquelles escoles que vulguin construir material educatiu handmade juntament amb les famílies per establir vincles en la comunitat educativa

KITS A MIDA

Si teniu una idea d’un producte DIY educatiu que us agradaria construir però no disposeu del temps ni de l’enginy per recopilar tot el material o no sabeu per on començar, us oferim la possibilitat de dissenyar nosaltres mateixos el vostre kit. Poseu-vos en contacte amb KIT it UP i expliqueu-nos què us agradaria crear. Nosaltres preparem el material necessari per a la vostra creació i us l’enviem al domicili. Sempre establint una comunicació personalitzada perquè, d’aquesta manera, el kit s’ajusti al màxim a la vostra idea principal