Loading...

FAMÍLIES I ESCOLES

El nostre projecte va dirigit a pares, mares i educadors/es que vulguin brindar als seus infants una educació activa, viva, respectuosa i participativa.

Oferim kits per construir material educatiu amb les vostres mans perquè els vostres infants creixin i aprenguin jugant i manipulant. A més, els kits estan pensants perquè ells també puguin participar de la seva construcció, sempre amb la vostra ajuda i supervisió.

REGALA KIT IT UP

Regals únics, especials i originals tant a petits com a grans, ja sigui en forma de kit perquè el construeixin ells mateixos o amb el producte creat per vosaltres.

Regala els nostres kits per Nadal, pels aniversaris, per a noves paternitats i maternitats o, simplement, perquè sí (a qui no li agrada rebre un regal encara que no toqui?).

KITS A MIDA

Escoltem les vostres propostes, us assessorem i dissenyem kits DIY que s’ajustin a les necessitats dels vostres infants.

Si teniu una idea d’un producte DIY educatiu que us agradaria construir de manera artesanal però no disposeu del temps ni de l’enginy per recopilar tot el material necessari o no sabeu per on començar, us oferim la possibilitat de ser nosaltres qui dissenyem el vostre kit. Ens convertim en els vostres “personal DIYers”.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i expliqueu-nos què us agradaria crear. Nosaltres prepararem el material necessari per la vostra creació i us l’enviarem a domicili. Sempre establint una comunicació personalitzada perquè el kit s’ajusti al màxim a la vostra idea principal.